دیابت

ازدواج با مرد دیابتی و مشکلات آن!

مقدمه

با توجه به اینکه دیابت مردان سبک زندگی آن‌ها را کاملاً تغییر می‌دهد و ممکن است زندگی زوجین را تحت تأثیر قرار دهد، بسیاری از مردم تعجب می‌کنند که آیا دیابت مردان و ازدواج دست به دست هم می‌دهند؟ آیا ازدواج با مرد دیابتی ممکن است؟ پاسخ مثبت است و دیابتی‌ها می‌توانند ازدواج کنند، اما حقیقت این است که دیابت می‌تواند زندگی را برای زوج‌ها سخت‌تر کند. از این رو در این مقاله به نکاتی اشاره کرده ایم که دیابتی‌ها باید در همزیستی خود رعایت کنند تا از مشکلات جدی مرتبط با دیابت مردان جلوگیری نمایند.

ازدواج-با-مرد-دیابتی

ازدواج-با-مرد-دیابتی

ازدواج با مرد دیابتی

دیابت مردان باعث می‌شود زندگی افراد دیابتی و همچنین همسر آن‌ها تغییر کرده و سخت‌تر شود. دیابت که به دلیل سطح بالای گلوکز خون به دلیل ناتوانی بدن در تولید کافی یا استفاده کافی از انسولین ایجاد می‌شود، می‌تواند عواقب جدی مانند سکته مغزی، حمله قلبی، از دست دادن حس بینایی، نارسایی کلیوی و آسیب‌های بالقوه دیگر برای سلامت فرد داشته باشد. آسیب عصبی هم ممکن است ایجاد شود که می‌تواند منجر به بی حسی در بدن گردد. گاهی اگر به زخم‌های پای بیمار توجه نشود و زخم‌ها به‌موقع درمان نشوند، احتمالاً منجر به قطع عضو می‌شود.

بنابراین فرد مبتلا به دیابت ابتدا باید یاد بگیرد که تنظیم قند خون به صورت روزانه و منظم بسیار مهم است که این امر نیاز به تغییر در رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی دارد.

دیابت همچنین با تعدادی از مشکلات جنسی مانند اختلال نعوظ در مردان و فشار خون بالا و افزایش وزن ناشی از انسولین درمانی و اختلالات ترشح مایع واژن در زنان همراه است که همگی می‌توانند بر صمیمیت جنسی تأثیر بگذارند. بنابراین، مدیریت مشکلات جنسی در زوجین به اندازه تغییر رژیم غذایی و ورزش مهم است. به همین دلیل در مورد ازدواج و دیابت، افراد مبتلا به دیابت باید نکات مهمی را در نظر داشته باشند تا بتوانند با هم ازدواج کنند یا به ازدواج خود ادامه دهند. در ادامه به این نکات لازم برای کنترل دیابت مردان اشاره کرده ایم.

 

دیابت-نوع-1-و-ازدواج

دیابت-نوع-1-و-ازدواج

نکاتی که افراد دیابتی باید در زندگی خود رعایت کنند

زوج‌ها باید سعی کنند در مورد دیابت و مشکلاتی که این بیماری ممکن است برای فرد ایجاد کند، با یکدیگر صحبت کنند. مسائلی که برای آن‌ها استرس‌زا است را با همسرشان در میان بگذارید. همچنین در صورت داشتن فرزند، اطلاعات مورد نیاز در مورد دیابت را به فرزندان خود بدهید و دلیل مصرف انسولین و تغییر رژیم غذایی خود را به آن‌ها اطلاع دهید.

همسران باید در مورد شیوه مدیریت و برخورد با دیابت آموزش ببینند. یک راه عالی این است که آن‌ها با هم دیابت را مطالعه کنند و اطلاعاتی را که هر دو برای مدیریت بیماری نیاز دارند، به دست آورند. اگر فقط همسرتان دیابت دارد، با او همبستگی نشان دهید و به عنوان یک تیم برای کنترل بیماری همکاری کنید. کنترل دیابت مردان، با حمایت همسر آسان‌تر است.

فرد دیابتی و همسرش باید اهداف خود را تعیین کنند و مشکلات را با هم حل نمایند. تحقیقات نشان می‌دهد که زوج‌ها در صورت تعیین اهداف کوچک، شناسایی موانع و رفع مشکلات در هنگام مشورت با پزشک موفق‌تر خواهند بود. فرد مبتلا به دیابت باید توسط همسرش حمایت شود و همسرش او را تشویق به انجام هر کار لازم برای درمان بیماری کند. آن‌ها همچنین باید در مورد نیازهای خود با یکدیگر صحبت کنند. به این ترتیب هر دوی آن‌ها می‌توانند با انگیزه بیشتری تمام تلاش خود را برای رفع نیازهای یکدیگر به کار گیرند تا بتوانند زندگی مشترکی ایده آل داشته باشند.

به چه دلیل دیابت مردان به اختلال در نعوظ منجر می‌شود؟

تخمین زده شده است که حدود 35 تا 75 درصد از مردان مبتلا به دیابت در طول زندگی خود حداقل سطحی از اختلال در نعوظ را تجربه می‌کنند؛ به همین ترتیب ممکن است ED که ناباروری نیز نامی‌ده می‌شود را تجربه نمایند. مردان مبتلا به دیابت اغلب 10 تا 15 سال زودتر از مردان بدون دیابت مبتلا به اختلال نعوظ می‌شوند. با افزایش سن مردان مبتلا به دیابت، اختلال نعوظ به طور قابل توجهی طبیعی‌تر است. در سن بالای 50 سال، احتمال بروز مشکلات نعوظ در حدود نیم تا 60 درصد از مردان مبتلا به دیابت رخ می‌دهد. در سن بالای 70 سال، حدود 95 درصد احتمال دارد که با اختلال نعوظ دچار مشکل شوید.

دلایل مشکلات نعوظ در مردان مبتلا به دیابت، پیچیده است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل می‌توان به ضعف در کار عصب، رگ و عضله اشاره کرد. برای رسیدن به نعوظ، مردان به رگ‌های سالم، اعصاب، مواد شیمیایی مردانه و میل به تحرک فیزیکی نیاز دارند. دیابت می‌تواند به سیاهرگ‌ها و اعصابی که نعوظ را کنترل می‌کنند، آسیب برساند. بنابراین، صرف نظر از این که آیا معیارهای معمولی از مواد شیمیایی مردانه دارید و عمیقاً می‌خواهید رابطه جنسی داشته باشید، در واقع نمی‌توانید نعوظ کاملی داشته باشید.

 

ازدواج-با-مرد دیابتی-نوع-1

ازدواج-با-مرد دیابتی-نوع-1

بهترین دارو برای نعوظ دیابتی‌ها چیست؟

مردان مبتلا به دیابت که در نعوظ و همچنین حفظ نعوظ مشکل دارند، می‌توانند از نسخه‌های خوراکی مانند آوانافیل (استندرا) ، سیلدنافیل (رواتیو، ویاگرا) ، تادالافیل (ادسیرکا، سیالیس) ، یا واردنافیل (لویترا، استاکسین) استفاده کنند. در هر صورت، از آنجایی که افراد مبتلا به دیابت علاوه بر این، تا حدودی دچار مشکلات قلبی هستند، این نسخه‌ها ممکن است مناسب نباشند و ممکن است باعث ایجاد ارتباط خطرناک با برخی از داروهای قلب شوند. با پزشک مراقبت‌های اولیه خود صحبت کنید تا بفهمید چه درمانی ایده آل است.

 

دیابت چیست؟ انواع دیابت چیست؟ چگونه از ابتلا به دیابت جلوگیری کنیم؟

کنترل دیابت مردان نیاز به یک کیت قند خون دارد. همچنین درمان دیابت مردانه نیاز به مصرف یک سری دارو دارد. داروهای اضافی مردان مبتلا به دیابت می‌تواند شامل درمان انفوزیون داخل حفره ای، ابزارهای نعوظ خلاء (نه سفت کننده) ، ابزارهای تنگ کننده وریدی (برای اختلال شکستگی وریدی) ، درمان داخل مجرای ادرار، پروتزهای آلت تناسلی (بادی و انعطاف پذیر) و درمان جنسی باشد.

نتیجه گیری و جمع بندی

در پایان ذکر این نکته نیز مهم است که دیابت مردان یا هر بیماری دیگر نباید باعث نابودی زندگی یک زوج شود. به دست آوردن اطلاعات به‌روز درباره این بیماری، برقراری ارتباط توأم با عشق و حمایت و همچنین رسیدگی به مسائل مربوط به بیماری به صورت هماهنگ و از طریق همکاری، نه تنها جلوی ازدواج با مرد دیابتی را نمی‌گیرد بلکه می‌تواند به کنترل دیابت و حفظ سلامتی همسر کمک کرده و باعث شود تا ازدواجی موفق و مادام العمر داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *