دیابت

درمان قطعی عدم نعوظ در مردان دیابتی

مقدمه

اختلال نعوظ (ED) به عنوان ناتوانی مداوم در دستیابی یا حفظ نعوظ آلت تناسلی برای مقاربت جنسی موفق تعریف می‌شود که باعث کاهش کیفیت زندگی در مردان می‌گردد. داده‌های اپیدمیولوژیک شیوع و بروز بالای این اختلال را در سراسر جهان را نشان داده است. این اختلال به دنبال دیابت مردان، به ویژه آن‌هایی که دیابت نوع 2 دارند، رایج است که می‌تواند ناشی از آسیب به اعصاب و رگ‌های خونی باشد. اختلال نعوظ همچنین می‌تواند با سایر شرایط رایج در مردان دیابتی، مانند فشار خون بالا و بیماری قلبی مرتبط باشد. داشتن اختلال نعوظ می‌تواند یک چالش واقعی باشد و ممکن است شما و شریک زندگیتان احساس نا امیدی و دلسردی کنید. برای مقابله با آن بایستی اقدام کرده و زندگی جنسی خود را به مسیر درست برگردانید. ما در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا با به‌کارگیری یک سری از راهکارها، این اختلال را برطرف کنید.

درمان-قطعی-نعوظ-در-مردان-دیابتی

درمان اختلال نعوظ

اختلال نعوظ ممکن است در مردان مبتلا به دیابت زودتر از مردان بدون این بیماری رخ دهد. مشکل در حفظ نعوظ حتی ممکن است قبل از تشخیص دیابت باشد. اولین گام در درمان نعوظ ناشی از دیابت مردان، کنترل قندخون و ترویج تغییرات سبک زندگی است؛ گام دوم استفاده از درمان‌های دارویی، گام سوم به کارگیری روش‌های فیزیکی و در نهایت جراحی است.

  1. کنترل قند خون و اصلاح سبک زندگی

کنترل قند خون برای بزرگسالان مبتلا به دیابت توصیه می‌شود تا خطر عوارض میکروواسکولار طولانی مدت را به حداقل برسانند. بسیاری از مطالعات مقطعی نشان داده اند که کنترل قند خون با بهبود عملکرد نعوظ مرتبط است. کنترل قند خون باید به کمک ابزاری انجام شود که نتایج قابل اطمینانی به دنبال داشته باشد، ما به شما خرید نوار تست قند خون که از جمله این ابزارها است را پیشنهاد می‌کنیم.

تغییرات سبک زندگی با بهبود عملکرد نعوظ در دیابت مردان مرتبط است. مکانیسم‌های پیشنهادی که از طریق آن کاهش وزن، رژیم غذایی سالم و ورزش می‌تواند عملکرد نعوظ را بهبود بخشد، شامل بهبود اختلال عملکرد اندوتلیال، مقاومت به انسولین و وضعیت التهابی با درجه پایین مرتبط با دیابت و بیماری‌های متابولیک است که همگی از عوامل خطر برای ED هستند. درمان دیابت متکی بر تغییرات سبک زندگی است که بسیاری از آن‌ها نه تنها به کاهش گلوکز خون کمک می‌کنند، بلکه با انجام این کار می‌توانند بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به ED را کاهش دهند. در مطالعات بالینی، کنترل بهتر گلوکز برای درمان نعوظ در مردان دیابتی و کاهش خطر ابتلا به ED اثبات شده است.

ترک سیگار درمان-ناتوانی-در-مردان-دیابتی

درمان-ناتوانی-در-مردان-دیابتی

  • ترک سیگار: سیگار کشیدن خطر ابتلا به ED را با افزایش فشار خون افزایش می‌دهد که به مرور زمان می‌تواند به عروق خونی کوچک آلت تناسلی شما آسیب برساند. دیابت مردان نیز می‌تواند باعث آسیب عروق خونی شود و وضعیت را بدتر کند.
  • کاهش چربی و کلسترول در رژیم غذایی: تحقیقات نشان داده است که مردان با کلسترول بالا در معرض خطر بیشتری برای ED هستند و ایجاد تغییرات رژیم غذایی برای کاهش سطح چربی و کلسترول می‌تواند به کاهش این خطر کمک کند.
درمان قطعی عدم نعوظ با رژیم غذایی

درمان قطعی عدم نعوظ

  • ورزش و کاهش وزن: کاهش وزن برای مردان مبتلا به دیابت که چاق یا دارای اضافه وزن هستند مهم است، زیرا می‌تواند به کاهش سطح گلوکز خون و افزایش گردش خون کمک کند. استفاده از کفش‌های دیابت نیز به هنگام ورزش می‌تواند هدف و عملکرد شما را بهبود ببخشد. این پیشرفت‌ها همچنین می‌توانند به ED کمک کنند. در مطالعات بالینی، کاهش وزن وسیله‌ای عالی برای بازگرداندن عملکرد جنسی برای بسیاری از مردان بوده است.
درمان-دیابت-نوع-2-با-ورزش

درمان-دیابت-با-ورزش

  • کاهش استرس: دیابت مردان می‌تواند منجر به مشکلات سلامت روانی مانند افسردگی یا اضطراب شود که می‌تواند از طریق استرس روانی باعث ایجاد یا بدتر شدن ED شود. غلبه بر استرس را می‌توان به روش‌های مختلفی از جمله از طریق مدیتیشن یا مشاوره انجام داد.
درمان-بیماری-قند-عصبی روانی

درمان-بیماری-قند-عصبی

  1. گزینه‌های دارویی

اگر پزشک یا ارائه‌دهنده پزشکی تشخیص دهد که شما ED مرتبط با دیابت مردان دارید و این نتیجه یک مشکل سلامتی دیگر نیست، ممکن است یک یا چند دارو را برای کمک تجویز کند. بیشتر این داروها با کمک به افزایش جریان خون در آلت تناسلی کار می‌کنند.

  • ویاگرا (سیلدنافیل) ، سیالیس (تادالافیل) ، یا لویترا (واردنافیل) : این داروها با افزایش جریان خون در آلت تناسلی به نعوظ کمک می‌کنند؛ البته هر کدام از این داروها، مزایا و معایبی دارند.
  • کاورجکت (آلپروستادیل) : این دارو مستقیماً به آلت تناسلی تزریق می‌شود تا نعوظ ایجاد کند. این دارو بیش از 70٪ مواقع کار می‌کند، اگرچه بر اساس این واقعیت که یک سوزن باید به آلت تناسلی شما تزریق شود، اکثر مردان ترجیح می‌دهند قبل از استفاده از این روش، داروی خوراکی استفاده کنند. برخلاف داروهای فوق، کاورجکت نیازی به تحریک جنسی برای ایجاد نعوظ ندارد و به طور کلی فوراً کار می‌کند.
  • میوز (آلپروستادیل) : 5 تا 10 دقیقه قبل از رابطه جنسی در مجرای ادرار قرار می‌گیرد و باعث ایجاد نعوظ می‌شود که می‌تواند حدود یک ساعت طول بکشد.
  • تستوسترون درمانی: در مردان دیابتی که سطح تستوسترون پایینی دارند، ممکن است از درمان جایگزین تستوسترون برای کمک به افزایش میل جنسی و درمان ED استفاده شود. با این حال، از آنجایی که درمان با تستوسترون به طور بالقوه باعث ایجاد مشکلات قلبی می‌شود و دیابت نیز خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد، باید به دستور پزشک در نظر گرفته شود و به دقت تحت نظر باشد.
2.گزینه‌های دارویی درمان عدم نعوظ مردان اقایان

گزینه‌های دارویی

  1. روش‌های فیزیکی

اگر دیابت مردان منجر به مشکلاتی در جریان خون به آلت تناسلی شود، چندین دستگاه می‌توانند به افزایش جریان خون کمک کنند؛ به خصوص برای کسانی که ممکن است به داروها پاسخ ندهند. این‌ها شامل دستگاه‌های نعوظ با خلاء می‌شوند که اساساً خون را به داخل آلت تناسلی می‌کشند تا نعوظ را القا کنند. تحقیقات نشان داده‌اند که از هر 3 مرد، این روش بر روی 2 نفر مفید بوده است، لذا می‌تواند در درمان قطعی عدم نعوظ در مردان دیابتی، مفید واقع شود.

 

دیابت چیست؟ انواع دیابت چیست؟ چگونه از ابتلا به دیابت جلوگیری کنیم؟

  1. جراحی

یکی دیگر از درمان‌های تهاجمی‌تر، جراحی پروتز است. در اینجا، یک پروتز در آلت تناسلی قرار داده می‌شود که می‌تواند در زمان رابطه جنسی، باد کند. برخلاف داروها، این دستگاه‌ها هزینه‌ای یکباره هستند، اگرچه تصمیم در نهایت به ترجیحات شخصی بستگی دارد. کاشت پروتز آلت تناسلی معمولاً آخرین راه حل برای درمان اختلال نعوظ به وجود آمده از دیابت مردان است؛ زمانی که سایر روش‌ها شکست خورده یا توسط بیمار ترجیح داده نمی‌شوند.

جمع بندی و نتیجه گیری

از آنجایی که دیابت مردان به طرق مختلف می‌تواند باعث ED شود، حتماً با پزشک در مورد برنامه درمانی خود صحبت کنید. بسیاری از منابع آنلاین ممکن است درمان‌های جایگزین یا قطع داروهای خاصی را که ممکن است مصرف می‌کنید، توصیه کنند که پیشنهاد می‌شود قبل از به کار گیری این راهکارها، با پزشک خود صحبت کنید تا از اثرات خطرناک بر روی سلامتی خود یا بدتر شدن اختلال نعوظ، جلوگیری نمایید. همچنین پایش مداوم وضعیت قند خون در بدن به کمک دستگاه‌های تست قند خون، یک روش کم هزینه، مطمئن و کمک کننده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *